Nadica Ademov juče se porodila i na svet donela zdravog dečaka u 37. nedelji trudnoće.

Folk pevačica se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i odmah se pohvalila naslednikom na društvenim mrežama.

Naime, Nadica je podelila preslatku fotografiju sa sinom i napisala:

„Dobro nam došao sine, borče moj! Ponosna sam na tebe! Najsrećnija i najispunjenija osoba sam na svetu. Hvala ti. Tvoja seka će biti ponosna što te ima“, napisala je ona uz fotografiju. 

Podsetimo, srećni roditelji odlučili su da svom sinu daju ime Amel, koje nosi duboku simboliku. 

Ponosni otac Damir slavio je rođenje naslednika u jednom beogradskom restoranu.  

Ivan Marinković smuvao piletinu: Šok i neverica u

sledeća vest

Magazin

Ova stvar odaje ženu da joj fali seks! Evo kako da prepoznate kada je željna muškog dodira Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Zdravlje

Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Decenijama se govori o tome da je vegetarijanska ishrana dobra za zdravlje i verovatno ste više puta čitali o brojnim slavnim osobama koje su se odrekle mesa, a često i ostalih namirnica životinjskog porekla. Mada je meso glavni izvor proteina i obavezno ga treba jesti u detinjstvu i tokom rasta, da li njegovo kasnije odbacivanje automatski znači gubitak težine? Hoće li vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Bris pljuvačke otkriva da li ćemo umreti u roku od godinu dana - Da li biste smeli da se testirate? 3 najgora načina da čovek umre! Naučnici tvrde da su ovo jezive smrti kakve ne biste poželeli najgorem neprijatelju

JOŠ Magazin VESTI

Originalni tekst