Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković savladao je Aleksa Mikelsena 2:0 u setovima i nakon velike drame prvi put posle pet godina trijumfovao u Šangaju. Ono što svakako raduje jeste Noletova požrtvovanost u presudnim momentima, a nakon meča izneo je svoje utiske.

НАДАМ СЕ ДА ЋУ ЈОШ НЕШТО ДА НАУЧИМ: Ђоковић победио Американца па имао поруку за домаће навијаче!

FOTO: Profimedia

– Gledao sam ga kako igra. Nismo igrali. Ja dugo nisam igrao, on je počeo dobro. Sjajno je servirao, igrao agresivan tenis. Za niskog igrača dobro se kreće. Ne plaši se da igra, bilo je gusto. Jako mi je drago što sam sačuvao smirenost i živce. Dobro sam servirao Moglo je da bude lako za mene 6:1, ali je lopta odlučila da padne na mojoj polovini. Potom sam izgubio servis, a on je dobio krila. Jako mi je drago što smo odmerili snage, poručio je Nole, a potom govorio o kineskom jeziku na kome se obratio publkici. 

– To je nešto iz prošlosti. Znak i simbol koje znam. To radim duži niz godina. Navijači iz Kine su mi rekle kako da naučim. Nisam poboljšao kineski, nisam bio tu pet godina i moraću da naučim neke nove rečenice, rekao je Đoković. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst