Danica je priznala da joj se Breskvicina pesma mnogo sviđa, kao i da se nada da će pobediti na „Pesmi za Evroviziju“.

U javnosti se digla prava bura oko pesme „Gnezdo orlovo“ sa kojom će se Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica takmičiti na „Pesmi za Evroviziju“. Sada je svoj sud o pomenutoj numeri dala i pevačica etno muzike Danica Crnogorčević

Danica je istakla da joj pomenuta pesma nije ponuđena, kako se u medijima pisalo, kao i da sebe ne vidi na ovom takmičenju. Pevačica je zatim dodala da joj se Anđelina pesma mnogo sviđa.

Foto: Tanjug

 

– Jako je lepa pesma, mnogo mi je drago što je Anđela Ignjatović odlučila da se predstavi sa pesmom koja ima normalne reči, koje nisu vulgarne, koje su normalne u smislu da se istakne jedna tradicionalnost. I ranije smo naravno imali pesme koje su imale motive, tradicije, što je jako lepo, a to je imao Željko Joksimović sa pesmom „Lane moje“. To je za mene vrhunac naše tradicije u smislu modernizma, modernističkog tog pogleda na muziku. A naravno tu je sad Anđela Ignjatović sa tom pesmom gde je zaista mnogo mladih sluša, voli, poštuje i eto drago mi je što je odabrala taj stil baš da se predstavlja i nadam se da će pobediti – rekla je Danica koja je koncert posvetila deci ubijenoj u masakru u školi Ribnikar.


sledeća vest

Originalni tekst