Roker Bora Đorđević, prokomentarisao je smrt koleginice Slađane Milošević i otkrio zbog čega će joj biti zahvalan do kraja života.

Smrt princeze roka Slađane Milošević mnoge je pogodio, pa i Boru Đorđevića ispred „Riblje čorbe“ koji će joj zbog jednog večno ostati zahvalan.

Oglasivši se posle tužnih vesti on je istakao da je ona bila „pravi drug“, velika i jedinstvena umetnica, s kojom je svojevremeno trebalo i da sarađuje, ali im se nije dalo.

Foto: ATA Images

 

Žao mi je što se javljam ovim povodom. Slađana je zaista bila velika i jedinstvena umetnica i pravi drugar. Trebalo je da sarađujemo, ali do toga nije došlo, imala je druge planove – počeo je on u emisiji pa je potom nastavio:

Jednom prilikom mi je mnogo pomogla, kada je Edi Grant trebalo da gostuje kod „Riblje čorbe“ u pesmi „Amsterdam“. Sve bi bilo u redu da on nije promukao, jer se u sali pušilo. Sve je bilo dogovoreno. Javili su da ne može da dođe i bio sam očajan i tužan. Došla je Slađana: „Ništa ne brini, ubediću ga ja da dođe“. Ne znam koju je čaroliju izvela, ali dovela je Edija posle 15, 20 minuta. Večno sam joj zahvalan na tome – kazao je on i prokomentarisao njen veliki hit:

Foto: Foto: ATA Images

 

– „Princeza“ je pesma za sva vremena. Ona je rodonačelnik ženskog rokenrola. Bila je svestran muzičar, svirala je više instrumenata. Nisu to bili šlageri, to je bio rokenrol. Upornost je njena najveća vrlina.

Braja otkrio kako se prvobitno zvala pesma

sledeća vest

Originalni tekst