BEOGRAD, 10. februar 2021, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Bezbedonosno-informativne agencije (BIA) danas su izvršili detaljan pretres prostorija na stadionu fudbalskog kluba Partizan i tom prilikom pronašli jednog navijača crno-belih. U blizini službenih prostorija stadiona u Humskoj zatečen je M.R (29) iz Aleksinca, koji se u trenutku upada snaga reda fotografisao mobilnim telefonom.

Naš izvor iz vrha MUP-a Srbije kaže da je navedena osoba policiji odmah bila sumnjiva.

– Mladić je nosio crno-beli šal oko vrata i pravio selfi fotografije. Kada smo ga pitali šta radi tu u podne, rekao je da je došao da kupi sezonsku kartu za istočnu tribinu za 2021. godinu, kao i da se raspita za raspored Partizanovih utakmica u prolećnom delu prvenstva. Odmah smo ga pretresli i unutrašnjem džepu mu pronašli ulaznicu za trofejnu salu FK Partizan i današnje izdanje “Sportskog žurnala” – kaže naš izvor.

Na pitanje policije kojoj navijačkoj grupi pripada i na čijem je platnom spisku mladić iz Aleksinca je rekao da na utakmice obično dolazi sa devojkom, koja je takođe veliki fan crno-belih.

– Kod privedenog građanina nismo pronašli ni drogu, ni oružje, a naknadnom proverom utvrđeno je da nema ni krivični dosije, pa čak ni prekršaju prijavu. Stvarno nam nije jasno šta je onda tražio u neposrednoj blizini kluba. Dugo već radim ovaj posao, ali ovakav slučaj još nisam imao – rekao nam je pripadnik Žandarmerije, koji je želeo da ostane anoniman.

Posle ovog slučaja policija je dobila naređenje da još detaljnije pročešlja stadion Partizana, ali da bude na oprezu jer postoji mogućnost da u nekim delovima objekta naiđe na još nekog zaostalog ljubitelja domaćeg fudbala.

Bojan Ljubenović

The post Na stadionu Partizana policija pronasla navijača appeared first on Njuz.net.

Original Article