U večerašnjoj emisiji „Zvezde Granda“ Saša Popović je uputio Ani Sević prvu ozbiljnu primedbu.

Nakon duela Aleksandre Ivanov iz tima Marije Šerifović i Ivane Šundić iz tima Snežane Đurišić, ubedljivu pobedu, sa čak šest glasova, odnela je Ivana. 

Nakon završetka glasanja, Ana Sević je stala na binu i pre komentara samog stručnog žirija, voditeljka je pohvalila Ivanu i Aleksandru, ali je tu nastao haos.

– Devojke čestitam, divno smo startovali sa ovom emisijom. Ivana ovo znači da ideš direktno dalje, Aleksandra za tebe malo manje glasova, ali bila si sjajna, sve čestitke – rekla je voditeljka Ana Sević na samom startu, a onda joj je Saša Popović skrenuo pažnju.

Foto: YouTube prntscreen

 

– Voditeljka neka ne daje ocene, da li je neko bio sjajan ili nije. To bih molio u narednom paru- rekao je Saša, kom Sevićka ništa nije odgovorila, već se kiselo osmehnula.

Biković spakovao kofere i sa porodicom otišao iz Srbije: Ivana se sad oglasila i podelila fotografiju sa naslednikom

sledeća vest

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! (VIDEO) Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst