Pevačica narodne muzike i član muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Snežana Đurišić, pre nekoliko meseci našla se u centru skandala kada je optužena da je tražila novac od kandidata pomenutog televizijskog formata.

Snežana je danima bila tema svih domaćih medija, nakon optužbe pevača Dušana Vukadinovića i njegove porodice, da im je tražila novac za dalji prolazak u popularnom takmičenju.

Foto: Informer

 

Đurišićeva je ceo slučaj predala na sud kako bi odbranila čast, a sada je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako teče ceo proces:

– Moram reći da je tužba predata. Čekamo taj poziv. Imali smo informaciju da su falili neki podaci, ali advokat „Grand produkcije“ radi na tome i čekamo. Ja sam onda rekla i sada ću ponoviti. Mi smo javne ličnosti, ali nismo meta za vređanje časti i dostojanstva. Tako sam vaspitana, na obraz ne dam. Nikada ni od koga ništa nisam tražila, uzela, ucenila, niti mi to treba. Sve što imam zaradila sam pošteno, svojim radom – rekla je pevačica, pa dodala da je priča o mitu besmislena, jer pobednika bira isključivo publika: 

Foto: Informer

 

– Kad sam čula to, nisam mogla da verujem. Rekla sam: „Molim, odakle to, šta uopšte to znači?“. Da li je ikad iko u „Zvezdama Granda“ mogao bilo šta da uradi na način da plati, podmiti ili prođe preko neke veze? Nema šanse. Zašto nema šanse? Zato što tu rade pošteni ljudi, a drugo, što je možda i relevantnije, publika ima poslednju reč. Možete vi da glasate za koga hoćete, ali ako to publika ne konzumira, nema od tog posla ništa – ispričala je Snežana u emisiji „Divan šou“.


sledeća vest

Originalni tekst