Anđela Ignjatović Breskvica večeras se prošetala Knezom, a nema ko se nije okrenuo za mladom pevačicom.

Breskvica se nakon PZE-a vratila starom stajlingu. Mlada pevačica večeras je prisustvovala jednoj promociji, a za tu priliku je odlučila da se malo provokativnije obuče.

Anđela Ignjatović je navukla na sebe samo sako, ispod kog se nazirao brushalter. Prisutni su ostali bez daha kada su mladu zvezdu ugledali na crvenom tepihu, dok je ona ponosno pozirala pred predstavnicima sedme sile.

Breskvica je bila odlično raspoložena, pa je fanovima na licu mesta izlazila u susret za zajedničku fotografiju ili autogram.

– Nije mi problem da izlazim bez šminke, ali, prosto, volim da je imam. U 90 odsto slučajeva se šminkam sama, a za spotove je tu moja najbolja drugarica – kazala je pevačica za Blic.

Nakon što su Anđelo i Anita raskinuli, Matora oplela po njima:

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst