Popularni voditelj pričaće o detaljima skandala na „Beoviziji“ 2006. godine, za koje nismo znali, ali i o usponima i padovima u karijeri.

Autor jednog od najpopularnijih zabavnih talk show programa u Srbiji, Ognjen Amidžić, preko 3
decenije je prisutan na medijskoj mapi naše zemlje.

Kreirao je i uređivao sadržaje koji su pomerali granice domaće televizije. Kao deo dueta  „Flamingosi“ zajedno sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem jedno vreme suvereno je vladao muzičkim top listama. Svi se sećamo i njihovog učešća na Beoviziji 2006. godine kada su zajedo sa Luisom pokušali da se izbore za mesto domaćeg predstavnika na Pesmi Evrovizije, a koje se vrlo neslavno završilo.

Foto: MirDan produkcija

 

Meni je dunulo kad smo pravili „Ludi letnji ples, tad je bila aktuelna Stingova pesma „Desert rose“ i etno prizvuk, da pozovemo Luisa koji je imao neki svoj nemušti jezik kad mrndža. On je došao i prihvatio sve na prvu. Ubeđen sam da bismo pobedili da smo otišli te godine. Mi smo imali taj neki čarlston fazon, summer hit. Čak smo bili spremili i moćan nastup. Onda je došlo to sramotno finale posle koga se raspala država Srbija i Crna Gora. Te godine niko nije otišao. To je bilo toliko jadno sa njihove strane. Crnogorski žiri je svima dao nule iz Srbije. Glasalil po direktivi. Posle su me mnogi zvali da se izvinjavaju jer su bili primorani – izjavio je Ognjen Amidžić, gostujući u emisiji MirDan produkcije „Život kao takav“ na „Informer“ TV.

Foto: MirDan produkcija

 

U svojoj karijeri bio je spreman na raznorazne ludosti zarad dobre zabave i visokih rejtinga i to
ne samo kao domaćin već i kao gost kod svojih kolega.

Ja sam jednom kod Lee Kiš pojeo plastično grožđe – iskren je bio Ognjen.

Emisiju Danijele Kremić „Život kao takav“, koja predstavlja zajednički projekat MirDan produkcije i „Informer“ TV, možete pogledati u nedelju 31. marta u 18 časova. Repriza naredne subote u 14 sati.

sledeća vest

Originalni tekst