Premijernim prikazivanjem prve epizode serijala #JaSamAvenger, lansirana je nacionalna kampanja i predstavljena kompletirana ponuda u Srbiji višestruko nagrađivanog Jeep Avenger modela, na Beogradskom sajmu automobila, uz prisustvo Avenegera Milice Mandić, Mione Marković, Maše Kuprešanin, Alekse Jovanovića i Nikole Radojčića.

Kampanja kroz doku fikšn serijal kratkih video epizoda istražuje šta je to što ljude pokreće na potragu za osvajanjem ličnih sloboda, o strastima i izazovima u potrazi za autentičnošću i pronalasku avanture u prelasku granica, stalnom istraživanju i  pronalaženju sebe u potpuno novom svetlu.

„Za mene je sloboda oduvek značila da mogu da radim ono što volim. Bez obzira na stres, umor, pritisak, povrede i sve što je išlo sa profesionalnim sportom, u tekvonodou sam osećala potpunu slobodu, jer je to bio moj izbor i uživala sam u njemu. Porazi, neuspesi, povrede ti ne mogu ništa, ako imaš strast koja te pokreće da svaki dan ustaneš i radiš sa istom željom ka cilju koji ti želis da ostvariš. Da budes jači, brži, spremniji nego što si bio u prethodnoj borbi.  Put do svake medalje i tog trenutka na pobedničkom postolju bio je prava avantura. Ali avantura je i dobro druženje i adrenalin. Nešto kao uzbudljiva off road vožnja po prirodi Avengerima“, priča nam u prvoj epizodi Milica Mandić, dvostruka Olimisjka pobedinica u tekvondou.

„Kada biramo vozilo ne tražimo samo ono koje nam se dopada, već i ono koje liči na nas. Novi Avanger ikona je Jeep brenda u kome smo sigurni da svako putovanje postaje avantura koju bi trebalo doživeti. Jeep brend sa tradicijom dugom više od 80 godina neguje iste vrednosti i tako čuva svoj jedinstven identitet slobode, avanturističkog duha, autentičnosti i strasti, vrednosti koje se mogu prepoznati i u svim našim Avengrima u Srbiji. Ponosni smo što smo kompletirali ponudu modela Jeep Avenger u Srbiji“, izjavio je Ivan Posavec, generalni direktor kompanije Crossroad Adria.

„Naša želja je da u kampanji #JaSamAvenger ispričamo mnogo priča i da obuhvatimo razna interesovanja i životne stilove. Naši protagonisti su naizgled različiti, nespojivi i jedinstveni, ali kod svih njih postoji bar jedan zajednički imenilac – nemirni duh i stalna potreba za slobodom. Upravo kao i Jeep Avenger, najmlađi član Jeep porodice i prvi Jeep model u istoriji brenda koji je poneo nagradu za Evropski automobil godine 2023“, izjavio je Boris Čučković, marketing menadžer u kompaniji Crossroad Adria.

Kampanju možete pratiti na kanalima YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, X.

Post Views: 32

Originalni tekst