Ana Korać uživa u majčinstvu i mirnom porodičnom životu, ali se lusksuza ne odriče, te je sada pokazala stajling u vrednosti od preko 20.000 evra

Popularna starleta neko vreme je bila u ilegali, te je ugasila profil na Instagramu tokom trudnoće, ali se vratila na društvene mreže odmah nakon porođaja i ponovo “žari i pali” na medijskoj sceni.

Foto: Privatna arhiva

 

Naime, Ana Korać je danas podelila fotku na kojoj pozira u preskupom stajlingu, čija vrednost iznosi preko 20.000 evra.

Samo sat koji Ana nosi na ruci košta oko 15.000 evra, a u pitanju je poznata marka Roleks. Šanel torba u obliku srca košta oko 5000 evra, a naočare za sunce koje su takođe marke Šanel vrede oko 600 evra.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

 

S obzirom na to da se na fotografiji vidi samo deo stajlinga, mnogi pretpostavljaju da je starleta sigurno ponela neku markiranu obuću, a kada se to sve sabere sa modernom maramom i belim čipkastim kompletom, vredi preko 20.000 evra.

Podsetimo, mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema toliko provokativnih stajlinga. Ana je nedavno progovorila i o majčinstvu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ovako je Dušica Jakovljević reagovala kada je saznala za novu koleginicu! Voditeljka se odmah oglasila

sledeća vest

Originalni tekst