U Arenu poslednjih dana pristižu kamioni sa opremom, a kako su organizatori najavili, tokom dva dana trajanja MAC-a, publiku očekuje se pravi vizuelno-scenski spektakl. Da će MAC 2023 premašiti sva očekivanja govore i nastupi najvećih muzičkih zvezda iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, od kojih su neki, poput Sare Jo i Nikolije, najavili i premijerna izvođenja svojih novih pesama, nema sumnje da će se predstojeća manifestacija pretvoriti u najsenzacionalniji muzički događaj u 2023. godini!

Pogledajte kako teku pripreme u Štark Areni:

Podsetimo, svoje prisustvo do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Foto: Live Production

Interesovanje publike je ogromno, pa će zbog veoma malog broja ulaznica koje su ostale za nivo 200, od danas moći da se kupe ulaznice za nivo 400, po ceni već od 690 dinara. Pored standardih, u ponudi su i poslednje VIP pozicije tik uz binu sa najboljim pogledom na show koji će okupiti najveća imena muzičke scene regiona i o kojem će se dugo pričati! Omiljena akcija fanova 3+1 GRATIS još uvek je dostupna, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

Glasanje za pobednike ovogodišnjeg MAC-a i dalje traje, a publika svoje favorite može podržati glasanje preko zvaničnog sajta manifestacije i putem zvaničnog YouTube kanala, po princiju jedan lajk – jedan glas.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst