Pevačica Jana Todorović, čije je pravo ime zapravo Dragana, važi za jednu od najtraženijih pevačica u zemlji i dijaspori. Ona godinama već radi i nastupa, a kako je ispričala jednom prilikom u emisiji “Amidži šou”, odlučila je da promeni ime kada se pojavila na našoj estradnoj sceni iz razloga što je tada bilo mnogo velikih zvezda koje su imale isto ime kao i ona. 

Pevačica je davno priznala da joj nije bilo nimalo lako da postigne ono što je sada, a njeni roditelji su čak morali da prodaju traktor kako bi snimila pesmu. Međutim, njen život se potpuno promenio kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Kako je Jana oduvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao i trudio se da njen talenat prikaže svetu. Njih dvoje su u braku već 25 godina, venčali su se 1995. godine, a 2006. godine Jana se porodila u Las Vegasu i na svet donela njihovo prvo dete – ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen.

Ono što je interesantno jeste činjenica da Janin privatan život nikada nisu pratili skandali, te da ona zaista uživa u skladnom braku, a razlog za to je i što svoju ćerku i muža ne potencira u javnosti.

Njih dvoje su nedavno rešili da se oprobaju i u ugostiteljstvu, pa su otvorili restoran u prestonici, a pevačica, koju krase prirodne obline, nastupa četiri dana nedeljno i ne planira da stane.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst