Svaki horoskopski znak ima svoje osobine i sklonosti, a astrologija nas uči da postoje znakovi među muškarcima koji vole isključivo starije žene.

Neki znakovi obično imaju veliko poštovanje prema starijim ženama, kad je reč o vezama i muškarcima. Pritom treba imati na umu da se ova lista temelji na opštim astrološkim karakteristikama i ne treba je smatrati apsolutnim pravilom.

Bik

Muškarci Bikovi poznati su po tome što cene lepotu, senzualnost i stabilnost. Često ih privlače starije žene koje odišu samopouzdanjem, mudrošću i elegancijom.

Osobe u znaku Bika cene emocionalnu i fizičku udobnost i privlačnima smatraju starije žene koje mogu pružiti prijatno i stabilno okruženje. Zrelost i životno iskustvo starije žene mogu očarati muškarca Bika.

Rak

Muškarci Rakovi neguju i cene veze koje se temelje na dubljim emocijama. Često ih privlače starije žene koje mogu pružiti osećaj emocionalne stabilnosti i razumevanja.

Osobe s Rakom traže sigurnost i osećaj pripadnosti u svojim vezama, a starije žene imaju upravo to – dubinu razumevanja i mudrosti koja im odgovara. Takav karakter za muškarca Raka može stvoriti osećaj sigurnosti.

Foto: Shutterstock

 

Devica

Muškarce Device često privlače starije žene koje poseduju inteligenciju, iskustvo i zrelost. Cene partnerke koje mogu podstaknuti na razmišljanje i uključiti se u intelektualne razgovore.

Osobe Device su analitične i orijentisane na detalje, a starije žene često imaju bogato znanje i životno iskustvo koje im odgovara. Intelektualna povezanost i emocionalna stabilnost koju starije žene pružaju može muškarcu Devici biti jako privlačna.

Vaga

Muškarce Vage privlače lepota, šarm i sklad u odnosima. Često smatraju da su starije žene zadivljujuće zbog svoje gracioznosti, sofisticiranosti i prefinjenih kvaliteta.

Osobe u znaku Vage cene ravnotežu i sklad u svojim partnerstvima, a starije žene obično imaju dobro razvijen osećaj za sopstvenu ličnost i emocionalnu zrelost. Privlačnost elegancije i staloženosti starije žene može biti primamljiva za muškarca Vagu.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Muškarci Jarci kod svojih partnerki cene ambiciju, stabilnost i zrelost. Često ih privlače starije žene koje su se profesionalno etablirale i imaju snažan osećaj sopstvene ličnosti.

Osobe u znaku Jarca cene partnerke koje im mogu pružiti smernice i podršku u ličnom i profesionalnom životu, a starije žene imaju godine iskustva. Stabilnost i zrelost starije žene može biti vrlo privlačna muškarcu Jarcu.

Važno je upamtiti da se ove preferencije mogu jako razlikovati među pojedincima, a lične veze i kompatibilnost protežu se izvan horoskopskih znakova. Uvek je ključno povezati se s nekim na dubljem nivou i ceniti njegove jedinstvene kvalitete i kompatibilnost izvan starosnih razlika, piše Astrotalk.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Najtačniji ljubavni horoskop do 22. jula! Bikovi priželjkuju nešto novo, Vage imaju više simpatija, a evo ko ima sreće u ljubavi

sledeća vest

Originalni tekst