Muškarac koji se danas potukao sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom dao je izjavu u policiji nakon incidenta.

Dragomir Despić Desingerica danas, 2. oktobra, u popodnevnim časovima učestvovao je u tuči sa nekoliko ljudi, a snimak incidenta ekskluzivno je objavio Informer.

Stariji čovek D.R. sa snimka, koji prima udarce od repera, kako prenose beogradski mediji, pozvao je policiju, a tom prilikom tvrdio je da je napadnut od strane repera.

Kako je D.R. objasnio, on je kosio je travu isped dvorišta, Desingerica je projuruo brzo automobilom, on se pobunio, zatim je reper stao, izašao iz auta i pretio mu i fizički nasrnuo na njega. Dotrčao je komšija i sin kada je Desingerica najpre zapretio, a onda i fizički nasrnuo na njega i njegovog sina, piše Telegraf.rs.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, reper Dragomir Despić Desingerica oglasio se za naš portal nakon što smo objavili snimak tuče koje je bio akter.

Udarili su Nevenu i raskrvarili joj usnu. Gledao sam da „nabodem“ sina, starijeg čoveka nisam pipnuo. Visok je i može da se bije sa mnom. Kada mu je sin pobegao ni tada ga nisam udario. Posle su došle komšije. Ja sam tu napadnut, prvi sam guran i udaran – pričao je Desingerica, pa dodao:

– Kada sam naišao kolima, gurnuli su mi kolica pred auto, dok mi dete spava pozadi. Prišao mi je čovek i kaže: „Šta je pi*ko drogirana?!“. Ja uzmem i pomerim ga. Kažem: „Druže, ne možeš da se biješ sa mnom, stariji si!“. Kada je stariji čovek udario moju ženu, onda sam uleteo ja! Mogao sam da izginem sa detetom u kolima. Debili ljubomorni – zaključio je reper za Informer.

Desingerica za Informer nakon skandaloznog snimka:

sledeća vest

Originalni tekst