Tanja Savić zagolicala je maštu svojim obožavaocima i podelila fotografiju muškarca koji preko pola leđa ima istetoviran njen lik.

Posle turbulentnog braka i burnog razvoda, Tanja Savić uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Bešićem, i to ne krije od javnosti.

Sada je na mrežama podelila fotografiju misterioznog muškarca, koji preko pola leđa ima istetoviran njen lik i ime.

Neobična tetovaža odmah je postala predmet interesovanja, ali ono što je još više zanimalo njene pratioce, jeste ko je mladi gospodin čija leđa krasi ova tetovaža.

Foto: printscreen/Instagram

 

Da li je možda Muki rešio da Tanji iskaže ljubav tako što će večno na svom ramenu, kao anđela, nositi njen lik? Ili je možda u pitanju maneken, a tetovaža samo dekoracija za potrebe novog spota? 

Ostaje da vidimo.

Ono što je sigurno jeste da Tanja i dalje uživa u novoj vezi. Kako je više puta isticala ona i 11 godina mlađi pilot se fantastično slažu, a sve zahvaljujući tome jer su mnogo slični.

Dečko Tanje Savić zbog nje se iz daleke Amerike preselio u Srbiju, pa su sada nerazdvojni, a on joj često pravi društvo i na nastupima.

Ko se seća veze Teodosića i Anastasije ili Jelisavete i Vuka? Da, i oni su bili zajedno, a ovo su svi parovi koje smo zaboravili

sledeća vest

Vesti

Fili je sve jasno - perfidno:  Kurti će iskoristiti raspravu o Srebrenici u Generalnoj skupštini, ponovo će optužiti Srbiju za genocid Vučić poziva 50 lidera da glasaju protiv Rezolucije o Srebrenici!

Politika

Vučić poziva 50 lidera da glasaju protiv Rezolucije o Srebrenici!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će, u okviru diplomatske akcije u Ujedinjenim nacijama, kako bi pokušalo da se spreči usvajanje Rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da Srbe žigoše kao genocidan narod, razgovarati sa liderima 50 država, sa posebnim akcentom na zemlje Afrike, saznaju nezvanično Novosti.

Deca ne znaju da urade kolut ili uhvate loptu: Profesori zabrinuti za školarce, oglasila se struka! Potresna ispovest Milice kojoj je ćerka ispala kroz prozor i preminula: Trenutak nepažnje doveo do tragedije! Mali: Poboljšanje kreditnog rejtinga Srbije dobra vest za naše građane!

Politika

Mali: Poboljšanje kreditnog rejtinga Srbije dobra vest za naše građane!

Podizanje kreditnog rejtinga Srbije sa neutralnog na pozitivni izgled od agencije Standard and Poor’s (S&P) je, prema oceni ministra finansija Siniše Malog, dobra vest za građane Srbije jer, kako je rekao, svako podizanje kreditnog rejtinga znači bolje uslove finansiranja, rast BDP-a i stvaranje prostora za dalje povećanje plata i penzija.

Originalni tekst