Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u osminu finala na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je večeras u drugom kolu pobedio Holanđanina Talona Grikspora rezultatom 6:1, 7:6 (7:3).

МУКА ЗА АЛКАРАЗА: Шпанац прошао у треће коло Олимпијских игара уз једну велику бригу

FOTO: AP/Tanjug

Meč je trajao jedan sat i 48 minuta. Alkaraz je treći teniser sveta, dok je Grikspor 28. igrač na ATP listi. Alkaraz do prvog seta došao pošto je napravio dva brejka.

Oba tenisera su sačuvala svoj servis u drugom setu. U ovom setu španski teniser morao je da traži medicinski tajm aut, ali se vrlo brzo nakon pauze vratio na teren i odigrao znatno bolje. Alkaraz je u taj-brejku bio bolji rezutatom 7:3.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Alkaraz će u osmini finala igrati protiv Rusa Romana Safijulina koji je ranije danas u drugom kolu pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

BONUS VIDEO: GUŽVE NA ROLAN GAROSU: Svi jure da vide Novaka Đokovića

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst