Pjevačica Tanja Savić je, nakon turbulentnog razvoda borbe za starateljstvo nad nasljednicima, konačno vratila vjeru u ljubav i ove godine, čini se, pronašla životnog saputnika.

Ipak, pored emotivne veze sa Muhamedom Bešićem, Tanja će u novu 2024. godinu sa puno uspomena i lijepih trenutaka.

– Za mene je ovo bila savršena godina i pamtit ću je samo po lijepim stvarima, a bilo ih je dosta! Možda sam se malo ugojila pred kraj godine, ali nema veze… Sredit ćemo to! Prebrzo mi je prošla i proletjela. Kao da sam juče snimala novogodišnje emisije, kad ono, evo ih opet! Ali dobro, sve što je lijepo kratko traje, zar ne? Što se ljubavi tiče, da, desila se! Smatram da je Muhamed moja srodna duša, ali još uvijek ne razmišljam o vjenčanju!

Pjevačica je otkrila, iako uglavnom Novu godinu proslavlja u radnoj atmosferi, postoji jedna koju će posebno pamtiti.

– Izdvojila bih doček 2021. godine, kada sam dobila djecu, kada je moja sestra sa nama bila na dočeku! U tim trenucima sam ih samo grlila i plakala od sreće! – rekla je Tanja i dodala:

– Bilo je dosta lijepih događaja i trenutaka sa porodicom, drugarima i prijateljima… Ali izdvojit ću momenat kada sam zapalila jelku! Totalno se desilo nenamjerno. Imala sam samo sedam godina. Dio svjetiljki nije radio i ja sam spojila pogrešne kablove. Tada se samo desio bum! Odjednom je počela da gori. Moja sestra je pritrčala i htjela je da ugasi požar vodom, ali je moj otac spriječio da ne napravi još veći problem. On je, naravno, ugasio vatru onako kako treba!

Tanja je za kraj otkrila da u sljedećoj godini planira da obraduje fanove koncertom u beogradskoj Areni, a pored toga planira da udesi i prostor u kojem će živjeti:

– Hoću da sredim kuću! Da napravim svoj kutak sa dvorištem. Stan nam je sve manji i manji… treba mi kuća sa dvorištem i to će se desiti. Imam ideje. Željela bih da to bude u mojoj ulici, u Smederevu jer tamo imam svoj mir!

Originalni tekst