Rijaliti uesnik otkrio je zadrugarima nesvakidanju informaciju vezanu za njegov brak sa Gocom Tran.

Goca Tranu braku sa rijaliti uesnikomIvanom Marinkoviemdobila je erku Lenu, a on iznova u „Eliti 7“ iznosi detalje za koje javnost nije znala.

Ivan je danas za crnim stolom otkrio da jemu matiarke koja je venala njega i Jelenu, 2007. godinesklopio njegov brak sa Gocom.

Foto: Zoran Sinko

Inae, uesnici su priali na temu braka, a onda je re dobio i Marinkovi.

Odgovarao mi je lo brak, kada sam bila u njemu poelela sam dobar razvod. Oekuje se pravdanje i ubeivanje, to ne elim. Moe da radi ta hoe samo da ne saznam – rekla je Anita.

Zato bi znailo da ako nekoga voli i prua mu sve, ne moe da prua pored njega. Prave ljubavi su vene, jedite go**a – rekao je edovi.

Foto: ATAIMAGES

Ja sam upoznao osobu pre est meseci i sa njom bi mogao sve na svetu, da ne pomislim na drugu osobu nikada – rekao je Samir.

Evo, poenta sledea je, pria se o ljubavi. I ti osea venu ljubav prema svom muu, ta si traila sa telefonom – pitao je edovi.

Ne, ne, priali smo o braku, debata je brak. To je dobar razvod – rekla je Milena.

Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u „Zadruzi 5“?! Narod je podrao razvod i prevaru i ljubav… ena koja je venala mene i Jelenu, kada smo doli po venani list, rekla mi je da joj je mu matiar koji je venao mene i Gocu – rekao je Marinkovi.

Sudar titana! Konstrakta u klinu sa Breskvicom i Zorjom: Srbija bira predstavnika na

sledea vest

Originalni tekst