Autfit Pamele Anderson na reviji brenda “H&M” je privukao je dosta pažnje i pokazao da su za ovu lepoticu godine samo nebitna brojka. 

Pamela je opet zablistala na crvenom tepihu
Pamela je opet zablistala na crvenom tepihufoto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Jedna od ikona Holivuda, Pamela Anderson, nedavno je bila u centru pažnje pošto je otkrila neke malo poznate stvari o svom burnom i ne baš lakom životu u dokumentarnom filmu o njenom životu.

Diglo se dosta prašine nakon tog filma, ali sada je prašina pala opet na zemlju i najpoznatija plavuša Holivuda se vratila svojim uobičajenim aktivnostima. A to znači – pojavljuje se na brojnim glamuroznim događajima i izgleda fantastično.

Ovoga puta popularna Pam je došla na reviju brenda “H&M” u Njujorku. Zvezda čuvene serije “Čuvari plaže” se pohvalila svojom više nego zavidnom figurom na pola šeste decenije i zasijala je na crvenom tepihu.

Pamela je došla u potpuno crnom autfitu, što je još više isticalo njeno lice i njen zaštitni znak – plavu kosu.

Obukla je izazovni prozirni crno kombinezon sa perlama, a preko njega je imala veliki sako na kome su bila zakopčana samo dva dugmeta.

Sako je bio vešto pozicionaran tako da prikazuje samo nagoveštaj dekoltea.

Tako prosto, a tako savršeno - Pamela Anderson
Tako prosto, a tako savršeno – Pamela Andersonfoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Svoj autfit za ovo veče dama koja je više puta krasila naslovnicu Plejboja je zaokružila sa cipelama sa visokom štiklom brenda “Christian Louboutin”.

Originalni tekst