Roditelji Anđele Đuričić pobjegli su iz Herceg Novog i odmah su porodičnu kuću stavili na prodaju, za koju traže 390.000 eura! Komšije kažu da ih danima nisu vidjeli jer su se preselili – u drugo mjesto i nikome se više ne javljaju na telefon.

Kako se šuška, oni su prešli united states koji imaju u Podgorici jer ih tamo ljudi ne znaju, a povremeno dođu u Herceg Novi da obiđu kuću i počiste dvorište. Dok oni šute i ne žele da komentarišu kćerku kojoj je sada srce slomljeno zbog Zvezdana, Anđelin bivši dečko iz Herceg Novog likuje i otkriva da je ona zaslužila sve ovo što joj se dešava jer je njega mnogo povredila.

“Andela i ja smo se upoznali 2017. godine kada smo radili website online. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu sam razmijenio broj s njom. Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke i pita da li sam slobodan. Nisam htio odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio objeručke. Nakon prvog susreta počeli smo intezivno da se družimo svaki dan. Uvijek sam bio superiorniji, galantan. Ono je to osjetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 eura, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana”, ispričao je njen bivši za Hype televiziju.

“Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža.. Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šalje mi poruku: Izvini molim te sve ću ti objasniti, jesi li u Budvi. Dolazi ona attain Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije željela da detaljnije priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Pare mi nikada nije vratila i samo je prestala da mi se javlja poslije nekog vremena, bio sam baš povrijeđen, ali sam tada shvatio ko je zapravo ona”, završava bivši dečko.

(Teach/Big name)

Originalni tekst