Ivan je pred sam ulazak u rijaliti priznao da ne zna da li će doći do svađe i razvoda sa Jelenom, što se njoj nije svidelo, pa mu je odsečno odgovorila.

Produkcija je večeras u „Eliti“ najavila vanredno ubacivanje, a niko nije slutio da će novi ukućani na imanju u Šimanovcima biti novopečeni bračni par, Ivan Marinković i Jelena Ilić.

Foto: Youtube printscreen

 

Nema sumnje da će njihov ulazak podići veliku prašinu, a oni koji sigurno neće ostati ravnodušni su Miljana Kulić i Nikola Lakić. 

Pored sam ulazak, Jelena je ispričala da je mislila da više neće ulaziti u rijaliti, ali su se okolnosti ipak promenile. 

– Bilo je da nikada više neću ući u rijaliti, ali znaš ono „nikad ne reci nikad“. Ovo je kao kad si radio neki posao nekada koji si voleo, i bio si zadovoljan, pa te posle nekog vremena zovu i ti kažeš zašto da ne. Ja ovo gledam kao posao, ne kao život. Nadam se da će ostati tako – rekla je Jelena.

Ivan je rekao da ne zna da li će njihov brak opstati, sa čim se Jelena nije složila.

– Ne znam, ne znam šta će biti. Ne mogu da kažem da ćemo se razvesti, možda hoćemo – rekao je Ivan Marinković, na šta se Jelena nadovezala.

Foto: Youtube printscreen

 

– Pet godina prvo veze, pre braka, mislim da bi bilo suludo da se to desi. Nikad nismo važili za par koji je sklon lažima i prevarama – rekla je Jelena za „Blic“.

Podsetimo, Miljana Kulić i Ivan Marinković nisu u dobrim odnosima godinama unazad. Njih dvoje su na kratko u prošloj sezoni rijalitija izgladili odnos, ali to nije dugo trajalo, pa su se posvađali nakon izlaska iz „Zadruge“. Sa druge strane, Lakić i Ivan su se družili van rijalitija, ali je Marinković kivan na njega jer je u „Eliti“ izneo neke neistine. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 


Janjuš slomljen od bola nakon vesti o samoubistvu brata! Marko grcao u suzama, evo ko mu je saopštio da je Mihailo oduzeo sebi život

sledeća vest

Vesti

Još jedna masna laž Dragana Đilasa! Lazović ga demantovao i priznao da su huligani njihovi Tajkunski mediji na aparatima! I oni su morali da priznaju: Manje je ljudi, to je definitivno! (VIDEO) I tako u krug! Brnabić o ludilu opozicije: Večeras idu do policije da traže oslobađanje Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

JEZIV PLAN

Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

Zloslutna upozorenja da se u Srbiji sprema pokušaj novog evropskog Majdana (kada je u Ukrajini, u zapadnoj režiji svrgnuta legalno izabrana vlast) izgledaju sve realističnije nakon što su pristalice Srbije protiv nasilja nasilno pokušale da upadnu u Skupštinu grada. Kamenice, motke i baklje s kojima su demonstranti napali policiju, međutim, nisu zadovoljile brojne zapadne prijatelje srpske opozicije, pa neki od njih i otvoreno pozivaju na dalju eskalaciju i doslovno traže Majdan u Beogradu, navodi u velikoj analizi RT Balkan.

Dodeljena priznanja

Društvo

Dodeljena priznanja „Žene u nauci“ za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“ za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Originalni tekst