Nemački teniser Aleksander Zverev je veoma oprezan uoči poslednjeg grend slema sezone u Njujorku.

МОРАМ ДА ПАЗИМ ШТА ПРИЧАМ: Зверева критикују и у његовој земљи

FOTO: Tanjug/AP

Nemački teniser je rekao da mora da bude veoma oprezan, da bira reči koje će izgovarati, jer u svojoj zemlji ume da bude jako kritikovan, kako piše „Tenis magazin“. 

– Primećuje takve stvari kad igram kod kuće na domaćem teren. Kada počinje neki grend slem i ja izjavim „da ću osvojiti trofej“, ljudi sami počnu da pričaju o meni. A to izgleda ovako, „on nikada nije osvojio grend slem, tako da ne može da kaže da će ga osvojiti ni sada“ – započeo je razgovor Zverev.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

FOTO: Tanjug/AP

Osvrnuo se na predstojeći turnir Ju-Es open i sam primećuje da takvih komentara nema kod Amerikanaca.

– Njihovo mi se razmišljanje više dopada. Jeste, ume da bude arogantno. To je veoma dobro poznata fraza u sportu, pričaj o tome dok se to i ne dogodi. To znači da prvo morate biti u stanju da postavite ciljeve i idete ka njima, a sve vreme sebe podsećate na to dok taj cilj i ne ostvarite. To definitivno kod nas, Nemaca, nedostaje – rekao je Zverev.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nemački teniser Aleksandar Zverev nije do sada u svojoj karijeri osvajao titulu na nekom od slemova, ali je dva puta bio blizu osvajanja.

Na Ju-Es openu je igrao finale 2020. godine, a ove godine na Rolan Garosu. U oba teniska meča bio je poražen u pet setova, u Njujorku od Dominika Tima, a ove godine u Parizu od Karlosa Alkaraza. 

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst