Foto: Promo

Montenegro Sotheby’s Realty je crnogorska kancelarija prestižnog globalnog brenda iz porodice Sotheby’s i nadmetaće se za prestižnu nagradu The Best in Europe i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Drugu godinu zaredom uziva vodeca svjetska priznanja u svijetu nekretnina te je i ponosni vlasnik International Property Award-a za 2021/2022. godinu.

Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Ziri International Property Awards-a i ove godine je dodijelio priznanje za najbolje u kategoriji Best Real Estate Single Office Montenegro za 2023/2024 i svih 5za Montenegro Sotheby’s Realty. Takodje, web sajt www.sothebysrealty.me nastavlja tradiciju dobitnika nagrade kao najbolji u kategoriji Real Estate Agency Web Page.

Priznanje je bilo uručeno Montenegro Sotheby’s Realty-u na svecanoj ceremoniji European Property Awards odrzanoj u Londonu 27. Juna 2023. godine u hotelu London Marriot Park Lane.

Foto: Promo

International Property Awards nagrade dodjeljuje se jos od 1993. godine u 45 različitih kategorija podijeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijskopacifičku regija.

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Nagrade Internationa Property Awards slave izvrsnost i inovacije u globajnoj industriji nekretninama, okupljajuci vodece profesionalce i kompanije iz cijelog svijeta. Izuzetna dotignuca Montenegro Sotheby’s Realty-a u zeljenim kategorijama pokazuju posvecenost pruyanju tryisne strucnosti, izanredne korisnicke usluge te i sofisticiranog digitalnog iskustva svojim klijentima .

Sa nepokolebljivim fokusom na podizanju standarda u pruzanju usluga u oblasti nekretnina, Montenegro Sotheby’s Realty postavlja vsoke ljestivice za ovu industriju. Ovo najnovije priznanje potvrdjuje poziciju kompanije kao lidera na crnogorskom trzistu luksuznih nekretnina.

Foto: Promo

Hunter Milborne, partner u crnogorskoj kancelariji Sotheby’s Realty-ja se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom još jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Milborne je poznatiji na globalnoj sceni kao ”Dean of Condos” zbog prodaje vise od 100.000 jedinica u svojoj 25. godina aktivnoj karijeri rada sa nekretninama.

Posebnu zahvalnost Milborne je uputio Montenegro SIR timu te i strateškim klijentima bez kojih se kontinuirani rezultati ne bi mogli ni ostvariti.

foto: Hunter Milborne

Niko Lakovic, lokalni partner i izvrsni direktor u crnogorskoj kancelariji Sotheby’s Realty-ja ovo priznanje dozivljava kao rezultat stalnog fokusa, globalnih standarda primijenjenih na lokalnom terenu te i odlicnih poznavanja prilika i rezultata na nasem trzistu o cemu najbolje govori strateska saradnja sa najozbiljnim projektima u zemlji, kao sto je Porto Montenegro. Kao najbolja agencija za nekretnine u klasi u Crnoj Gori, dostignuca Montenergo SIR na International Property Awards-u ucvrscuju nasu poyiciju pouydanog partnera ya kupce, prodavce te i investitore u regionu.  

Foto: Niko Lakovic

O kompaniji:

Sotheby’s Realty je vodeća kompanija globalno iz oblasti prodaje luksuznih rezidencijalnih nekretnina.

Naše kancelarije se nalaze u 75 zemalja, sa više od 24.000 profesionalaca što nekretninama iz Crne Gore daje ”reach” koji dosad nije postojao na ovim prostorima.

Dio smo globalnog brenda Sotheby’s koji postoji od 1744 i najstarija je kompanija na Londonskoj berzi.

Kancelarije Montenegro Sotheby’s Realty nalaze se u u okviru prestizne marine Porto Montenegro.

Originalni tekst