DOK je ne samo Srbija, već ceo region, strepeo nad sudbinom nestale Danke Ilić, dok su susedne države nudile pomoć u potrazi za dvogodišnjom nestalom devojčicom iz Bora, dok je njena smrt sve rasplakala – ima i onih koji su bez imalo pijeteta prema nedužnom malom životu uzetom zlom i bezumljem to iskoristili za promociju politike.

МОНСТРУОЗНА ИЗЈАВА ИМАМА ИЗ ПЛАВА: Данка - Данак у крви баштињења геноцидне идеологије!

Foto: Društvene mreže

Imam iz Plava Sead Jasavić ostavio je, ne samo vernike, već obične ljude zatečene i šokirane dozom mržnje i bezosećajnosti koju je pokazao objavom na Fejsbuku.

Onaj koji bi trebalo da, u duhu vere, širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta koje je trebalo 6. maja da napuni dve godine prokomentarisao je sa monstruoznom rečenicom:

„Danka – Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije.“

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“ i rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče „Gorski vijenac“. Zatim jr poručio jednoj od komentatorki svog statusa da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze!

Nažalost, ništa manje šokantni nisu komentari i njegovih sledbenika.Tragedija koja je, činilo se, ujedinila region, pobornicima širenja neistina samo je poslužila za bezočno širenje laži.

BONUS VIDEO – MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

HITNO SAOPŠTENJE MUP-A: Oglasili se o potrazi za telom Danke Ilić

HITNO SAOPŠTENjE MUP-A: Oglasili se o potrazi za telom Danke Ilić

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

07. 04. 2024. u 11:03

Originalni tekst