MOMAK JOJ SE LETOS OŽENIO! Marija Karan u vezi sa sinom crnogorskog političara, Novu godinu dočekala s novim dečkom!

printscreen instagram/marakaran

Marija Karan okončala je burnu vezu s IT stručnjakom Vladanom Balabanom posle žestoke tuče, a sada je našla novog emotivnog partnera, inače sina crnogorskog političara

Marija je Novu godinu dočekala u društvu Marka Gvozdenovića, sina Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Mlađi Gvozdenović, prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije.

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

facebook.com

Marko sa ocem Branimirom i sestrom Marijom

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Originalni tekst