U medijima se pojavila informacija da je dugogodišnja veza pevačice Rade Manojlović i njenog kolege Harisa Berkovića okončana jer navodno ona ne može da ima decu, te da ju je njen već sada bivši companion ostavio zbog toga.

ATAIMAGES

Rada Manojlović

Tim povodom se na svom Instagram profilu oglasila Rada koja je zgrožena informacijom koja kruži u javnosti, rekavši da je to jedna velika neistina jer ona nikada nije pričala o Harisu i deci, kao da je jako povređenja zbog celokupne situacije, a usputno i zamolila da se o tome više ne priča jer je to jedno zadiranje u intimu, koju ona želi da zadrži samo za sebe. 

Instagram printscreen/radamanojlovic

Rada Manojlović objava na Instagramu

– Šta da kaže čovek na ovo? Povodom današnjih groznih naslova, nikada nisam izjavila bilo šta vezano za Harisa i dete. Molim vas ne pišite koješta! Svesna sam da ovome samo dajem na značaju takvim vestima, ali molim vas ne zadirite toliko u intimu i ne objavljujte gluposti. Nije u redu da niko od nas to čita, ni porodica ni fanovi. Sve je totalna neistina i sve je objavljeno bez ikakve moje izjave, niti sam obaveštena na bilo koji drugi način o čemu će se pisati. Najpametnije je da na pitanja o Harisu, meni, bivšim momcima i deci ne odgovaram ni u šali, tako da me nemojte više pitati. Nemam ja snage za ovo – napisala je Rada na svom Instagramu, i dodala:

Instagram printscreen/radamanojlovic

Rada Manojlović

– Preružno je ovo što kreirate! I ružno i jedna velika neistina. Prestanite jer takvi naslovi mi samo nanose štetu, i svima oko mene. Molim vas! – napisala je Rada.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst