Marija Kulić godinama se bori sa opakom bolešću, a sada je posetila manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molila za svoje zdravlje

Marija Kulić trenutno boravi u Grčkoj. Ona je posetila Eginu gde se u manastiru pomolila za svoje zdravlje.

Foto: ATAIMAGES

 

– Da, posetila sam manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molim za izlečenje od opake bolesti, kao i brojni ljudi koji dolaze sa svih strana sveta ovde. Posećujemo sve manastire ovde u Grčkoj. Ovde sam sa najmlađom ćerkom. Ovde je odlično. Siniša i ćerka su sa Željkom. Ja sam ovaj put na Eginu mesecima planirala, a onda sam videla i humanu misiju Nikole Rokvića koji je ovde bio nedavno. Smatram da je jedini spas ovde – otkrila je Marija.

Inače, postoje brojna svedočenja o tome da su se dešavala čuda nad njegovim moštima, za koje se veruje da imaju isceliteljske moći i da pomažu onima koji boluju od teških bolesti, a naročito obolelima od raka.

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

 

Marija nije krila da je prošla kroz pakao ovde bolesti, te je uspela da pobedi kancer i ponovo svoj život dovede u normalni tok.

sledeća vest

Vesti

Priština usvojila konačnu odluku o eksproprijaciji zemljišta u Leposaviću i Zubinom Potoku! Ministar Gašić o prosperitetu: Ratno vazduhoplovstvo i PVO ključni deo snažnog odbrambenog sistema Srbije! Trećina Srba puši! Svetski dana bez duvanskog dima: Uskoro skrining na rano otkrivanje raka pluća Pionirska pruga kojom su upravljala deca osnovnoškolskog uzrasta! Pročitajte autorski tekst ministra Gorana Vesića (FOTO)

Politika

Pionirska pruga kojom su upravljala deca osnovnoškolskog uzrasta! Pročitajte autorski tekst ministra Gorana Vesića (FOTO)

U Košutnjaku, 21. septembra 1947. godine, svečano je otvorena nova, pionirska pruga čija je prva stanica bila na Banovom brda, a poslednja negde posle današnjeg Filmskog grada. Ono što je ovu prugu, dužine 5.085 metara a širine 600 milimetara, razlikovalo od drugih je što su sa njom upravljala deca, odnosno pioniri kako su se tada mladi, osnovnoškolskog uzrasta, zvali, napisao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić u svom autorskom tekstu.

Originalni tekst