Goca je na samom početku, ulepšala emisiju svojim legendarnim hitom Vidovdan i priznala koliko je želela ovu pesmu, iako joj u startu nije bila namenjena.

Zoran Sinko

Goca Lazarević, pevačica

Pesma je bila namenjena Vesni Zmijanac, ali ona nije želela da je snimi da ne bi narušila svoju jugoslovensku popularnost, dok sam ja molila Zahara da mi je da. Tek kada je ona odbila, rekao mik je: ‘Dobro, evo ti’ – nasmejala se pevačica.

Pevačica je govorila o najlepšem prazniku, ali i načinu na koji ona obeležava Božić sa svojom porodicom.

Danas nismo svi u prilici da idemo po šumama i uzimamo badnjake, ali svakako imamo svuda oko nas da kupimo. To je simbol vere, duha i svega najlepšeg. Ja poštujem tradiciju, jer sam ja i majka i baka, ali i devojka – našalila se Goca i nastavila:

Ja pravim česnicu, iako moja deca žive odvojeno, ali na dan Božića su svi kod mene. Nekada sam pravila zavrzlame i zbog dece sam stavljala i po dva novčića, ali sam kasnije odlučila da bude sve pošteno. Na kraju, svi oni meni kažu da sam stub kuće i ostave ga meni… Danas su najlepši pokloni, kešić stavim u kesicu, čokoladu i sjajno. Svesni su da jedna bombona ima ogromnu vrednost… Mnogo se šalimo – govorila je pevačica.

Mir Božiji, Hristos se rodi! Ljudi radujte se, slavite život! – dodala je Goca za kraj.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst