U duhu leta, odmora i putovanja, kompanija MOL Serbia pokrenula je inovativnu, letnju nagradnu igru pod nazivom „Sipaj, kupi i osvoji“ koja će trajati do 25. avgusta 2024. godine.

Glavne nagrade su sedam MOL Gold kartica u vrednosti od po 100.000 RSD za kupovinu goriva koje će biti izvučene po završetku nagradne igre, dok će svake nedelje kupci biti u prilici da osvoje i jednu od sedam nedeljnih nagrada – MOL Gold karticu u vrednosti od po 10.000 RSD takođe za kupovinu goriva, tokom šest nedelja trajanja nagradne igre.

„Ove godine kompanija MOL je lansirala novi MOL MOVE lojaliti program koji donosi mnogobrojne pogodnosti za naše krajnje korisnike. Jedan od benefita jeste pravo na učesšće u inovativnoj letnjoj nagradnoj igri „Sipaj, kupi i osvoji“.

Ono što ovu nagradnu igru izdvaja od ostalih jeste činjenica da sa bilo kojom natočenom količinom goriva ili svakim kupljenim proizvodom na MOL servisnim stanicama, kupci ostvaruju pravo na učestovanje u nagradnoj igri „Sipaj, kupi i osvoji“.

Cilj nam je da pokažemo našu posvećenost i želju da našim kupcima
ostanemo pouzdan partner. Takođe, na ovaj način, želimo da podsetimo da su MOL stanice, pored mesta gde će kupci natočiti gorivo, zapravo i dobra prilika da se napravi predah i pauza uz kafu, hot-dog i ostale proizvode iz našeg bogatog asortimana “ rekla je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj, kupi i osvoji“; kupci se moraju registrovati na MOL MOVE aplikaciji ili sajtu. Nakon toga, kupovinom bilo kog proizvoda imaju mogućnost da osvoje jednu od nagrada, a svakom sledećom kupovinom se povećava verovatnoća da budu srećni dobitnici.

Nagrada igra podrazumeva i da kupci nakon svake kupovine dobijaju kupon sa popustom koji mogu iskoristiti na svim MOL Serbia servisnim stanicama, a koji se odnose na gorivo i gastro ponudu.

Takođe, posle svake 7. transakcije kupac dobija ekstra kupon sa popustom za kupovinu premijum goriva.

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u MOL MOVE aplikaciji i na sajtu , dok će spisak dobitnika glavnih nagrada biti objavljen po okončanju nagradne igre.

Post Views: 17

Originalni tekst