Nikolinini pratioci na mrežama su ostali zatečeni prizorom koji su videli, a komentari su se samo nizali.

Voditeljka Nikolina Pišek trenutno se nalazi na letovanju u Zadru, a svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu je počastila vrelim kadrovima iz bazena luksuznog hotela u ovom primorskom gradu. 

Nikolina se skinula u minijaturni beli kupaći koji je jedva prikrio njene bujne grudi i intimne delove tela i zavodljivo pozirala u bazenu. Pišekova je objavila i snimak, gde se vidi kako zaranja u bazen, a u prvi plan je izbila njena izvajana zadnjica.

Ona je dobila pregršt komplimeneta na račun svog izgleda, ali je bilo i onih koji su je osuđivali zbog provokativnog sadržaja koji plasira na mrežama. Jedan komentar je Nikolini privukao pažnju i nije mogla, a da ne odgovori. 

– Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samo promocije? Odajete utisak površne osobe opsednute vlastitim telom. Vrlo plitko i otužno. Nije na nivou gospođe u Vašim godinama. Verujem da imate više da ponudite. Možda nisam u pravu – napisao je jedan korisnik.

Nikolina se složila sa korisnikom i kulturno mu se zahvalila. 

– Apsolutno ste u pravu, hvala vam – odgovorila je Nikolina kratko.

Podsetimo, voditeljka je nedavno u jednoj emisiji govorila o braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem.

– Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vreme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovoga puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog deteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje – priča Pišekova.

Foto: Insider

 

Ona je otkrila da je pronašla poslove pomoću kojih vraća kredit koji je odavno podignut. 

– Nasledila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vreme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živela u izobilju, a nakon što je preminuo jurila sam da radim šta god, samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvek treba da se osigura pre braka – izjavila je ona. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Anastasija Ražnatović pokazala kolika je podrška Nemanji nakon promašenog gola! Pevačica ga ne pušta iz naručja!

sledeća vest

Originalni tekst