Moka je i sam pričao da bi voleo da postane takmičar rijalitija “Zadruga”, a sada se premišlja da li da prihvati poziv i uđe u Belu kuću. Kako se navodi, ima više razloga zbog kojih za sada nije spreman da se useli na imanje.

Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca.

Aleksandar Jovanović

Moka Slavnić

Moka je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca.

Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik “Zadruge”, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

Printscreen,E-Stock

Moka je rekao da podržava Zvezdanov izbor…

Pozvali smo Slavnića da nam da komentar, ali je on više puta ponovio da neće da priča ništa za medije.

Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš za Kurir.

Inače, jedan od uslova produkcije bio je da Moka do ulaska u šou ne daje izjave i da ne komentariše ponašanje svog sina kako bi sačuvali ekskluzivu.

Ako Slavnić zaista uđe u šou, očekuje se da će odmah ući u sukob sa bivšom snajkom Anom zato što su se njih dvoje posvađali još dok je ona bila napolju. Moka je javno podržao svog sina Zvezdana zbog toga što je Ćurčićevu prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što mu je snajka mnogo zamerila. Pale su i teške reči između njih dvoje, a Ana je svekru slala glasovne poruke u kojima ga je vređala i psovala.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst