Čuveni košarkaš Zoran Moka Slavnić je ovih dana u centru medijske pažnje. Ne zbog velike i uspješne karijere,nego zbog sina Zvezdana koji se nalazi u “Zadruzi”. Zvezdan je prevario svoju suprugu Anu sa Anđelom Đuričić,a njegov otac ga podržava u novoj vezi.Poslao mu je poklone i čestitku uz jasnu poruku da čuva svoju novu vezu.

Foto: Pink

-Moje zdravlje nije loše,ali imam problem sa stopalom.Liječim se već sedam mjeseci- poručio je Moka. Kako je rekao u emisiji “Milin sa Memom”, Zvezdanova odluka je bila da ide u rijaliti.

-Od Zvezdanove majke sam se razveo kad je imao 14 godina.Znao sam da neće imati ko da ga izvede na pravi put. Napravio je greške u životu,ali je sada vrijeme da ga ljudi upoznaju. Njemu se spočitava da li je izdaja,prevara.U rijalitiju se sve komentariše. Slavnići ne varaju,ne raskidaju.Mi mijenjamo. On je sretan danas,a to je cilj svakog roditelja i želja za svoje dijete. U svakom raskidu neko plaća ceh. On je uvijek bio zaštitnik i tako se postavio i tamo. Strah me je da ge neko ne isprovocira i da nekoga ne pretuče. Rijetko ko ima hrabrosti da ispriča svoju životnu priču,a ona je to uradio- poručio je.

(Express /Hype)

Originalni tekst