Peđa Damnjanović se uplašio za bezbednost svoje ćerke, a na Instagram profilu sve je upozorio na čoveka koji je napao njegovo dete.

Glumac Peđa Damnjanović danas se oglasio nakon što je njegova ćerka imala neprijatno iskustvo sa nepoznatim čovekom koji ju je povukao za ruku.

Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još uvek nisu ulovili i smestili gde mu je mesto – započeo je Peđa priču, pa nastavio:

Foto: Printscreen/Instagram/damnjanovski_

 

Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu „čovek“ i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi.

Podsetimo, glumac se prošle godine razveo od supruge nakon 17 godina braka.

Sa svojom bivšom suprugom imam fenomenalan odnos i sa te strane mi ništa nije zasmetalo. Mi se svakodnevno družimo, svakodnevno idemo na ručkove, pijemo kafe, dogovaramo se za putovanja, pomažemo jedno drugome, volimo se, jedino što ne živimo zajedno i celoj toj situaciji je benefit da se manje svađamo – istakao je on u emisiji „Moj dan- Blic dan“.

sledeća vest

Originalni tekst