Pevač Danijel Alibabić izneo je svoj stav povodom sve češćih razvoda na javnoj sceni, a dotakao se i Džinovića sa kojima je porodica njegove supruge veoma bliska.

Koliko razvod može bitri ružan naročito kad se odvija pred očima cele javnosti dobro zna pevač Danijel Alibabić. Zbog toga kaže da razume kroz šta mnoge njegove kolege prolaze ovih dana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Ja sam možda poslednja osoba koja treba da komentariše. Džabe im je sve, ali niko neće doživeti nivo pakla koji sam ja. Verujem da im je svima teško, ne treba tražiti krivca. Svi koji rade loše, rade sebi. Da su svesni da rade loše sigurno da ne bi tako pričali. Nekada je najbolje da se zaćuti i da se ne radi ništa – kazao je Danijel u emisiji „Moj dan, Blic dan“.

Foto: ATA Images

 

Pevač se dotakao i postupka Harisa Džinovića koji je javno iznosio detalje iz braka sa Melinom.

– Meni je nezahvalno da pričam. Moja žena je veoma bliska sa Melinom, a njen tata sa Harisom, tako da ne bih previše komentarisao. Reći ću jednu ključnu stvar. Svedok sam tome da je Melini uvek bilo neprijatno da sedi u društvu u kom je bio neki muškarac iz poštovanja prema svom suprugu. To je sve što ću reći. Ko želi da shvati, shvatiće – poručio je Alibabić.

Šerif Konjević podržao Harisa pa osuo paljbu po kolegama:

sledeća vest

Originalni tekst