Pevačica Mina Kostić odrasla je u siromaštvu u mnogobrojnoj porodici, te su roditelji odlučili da je daju na usvajanje kada je imala pet godina.

Usvojila ju je Evdokija Duda Ivanović, inače tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Pevačica je na rođenju dobila ime Minira Jašari, a promenila ga je u Mina kada je imala 19 godina.

Foto: Printscreen You Tube

Mina Kostić

Folk zvezda Mina Kostić je čitavog života ostala bliska sa biološkom majkom, koja je preminula pre nekoliko godina.

Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila – svojevremeno je ispričala Mina.

Njeno detinjstvo obeležila je i jedna tragedija – njena rođena sestra se utopila.

– Jedna sestra mi se udavila kada je imala 13 godina… Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi – tako je valjda moralo da bude, tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina… – rekla je Mina u jednom intervjuu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst