Pevač Saša Kovačević uživa u ljubavi sa devojkom Natašom čak sedam godina, ali je otkrio da ga ipak nikada nije videla pijanog!

Koliko bi rekao da sam kilograma dole? Jedno pet kilograma sam smršao, ali na kraju krajeva to nije nešto što je toliko bitno koliko je bitno koliko samo zdravlje. Osećam se dobro, krenuo sam da radim već, pre desetak dana, snimio sam i dva spota, što ide u prilog tome da sam dobro i da je energija na dobrom nivou. Bilo mi je teško da se vratim u formu s obzirom da sam ja neko ko živi brzim životom i tempom i taj period od dve tri nedelje je uticao na mene da se odmorim i da prikuoim dosta pozitivne enerije. Sada sam mnogo bolje i napadam baš jako.

Da li postoji neki izlazak sa Natašom koji bi izdvojio?

Ima ih nekoliko, ne znam šta bih izdvojio, vi znate ko je Nataša, ona je neko ko je vedrog duha i uvek raspoložena, ja nju nikada nisam video da je tužna, ali svakako svi uvek imaju neke momente, ali ona i ako ima neku takvu fazu prikriva dobro i uvek se trudi da pozitivu izbaci u prvi plan. Sa njom je uvek zabava.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li možeš da nam kažeš neku ludoriju iz mlađih dana?

Ja nikada nisam znao da odgovaram na takva pitanja kada me neko pita da li imam neku ludoriju iz mlađih dana. Svakako da je bilo svačega. Pravim i sada ludorije iako sam u godinama kada to ne bi trebalo da radim i kada to ne može da se toleriše, ali sam nekako u duši dečak. Ne bih smeo da kažem šta radim sada. Karijeru sam uspeo da izgradim bez skandala, što nije lako jer moram da pazim šta radim, a svako od nas voli da se opusti, ne uvek, ali ja na primer volim uvek. Nekako sam se tudio da ne iritiram javnost. Možda je to moj karakter prosto da ne radim neke stvari. Pošto se bavim ovim poslom poželjno je sa neke strane da pravim skandale, radi najave pesme na primer, ali mene to nikada nije privlačilo. Kad radim volim da popijem dve – tri čaše vina, ali pošto sada nisam u formi nekada mi te dve – tri čaše dođu kao flaša.

S obzirom na to da se u tvojim spotovima neretko nađu atraktivne manekenke, da li to smeta tvojoj lepšoj polovini?

Imam sreću što moja devojka nije ljubomorna i ona može da razgraniči poslovni deo od privatnog. Njoj ne smeta i što nekada popijem koju čašicu više, ali me nikada za ovih sedam godina nije videla pijanog, a volela bi da me vidi pijanog, jer čula je priče kakav sam kad popijem. Mi smo par koji svakodnevno deli komplimente jednom drugom, kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog posla kojim se bavimo, to mi je slatko i svakodnevno volimo da delimo komplimente.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst