Reper Vuk Mob u Informer podkastu ogolio je dušu o najtežem trenutku u svom životu, ćerkici Teoni, ali i bivšoj verenici. Vuk je u emisiji iznenadio sve kada je ispričao da njegova naslednica nikada neće imati polubrata ili polusestru, već brata i sestru i na taj način naveo sve da se zapitaju da li planira da se pomiri sa bivšom verenicom.

Vuk je priznao da nikada nije koristio drogu, ali da nije znao da se kontroliše kada su u pitanju alkohol i žene, a kako je otkrio, sve se promenilo kada je upoznao majku svog deteta, Oliveru. 

– Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru – rekao je Vuk.

Foto: Masha Bandjur

 

Reper je otkrio kako je došlo do toga da njegova verenica i on raskinu. 

– Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život – ispričao je on. 

Vuk Mob je iznenadio izjavom kada je rekao da njegova ćerkica nikada neće imati polubrata ili polusestru, već rođenog brata ili sestru. 

Foto: Masha Bandjur

 

– Nikada neću biti sam, tu je moja ćerka, ona je ceo moj svet. Ali u jedno sam siguran, Teona nikada neće imati polubrata ili polusestru! Da li će imati rođenog brata ili sestru, ostaje nam da vidimo – ispričao je reper. 


JK otkrila detalje žestoke svađe svojih roditelja, pa se dotakla ćerki: One su odavno svesne svega

sledeća vest

Originalni tekst