Pevačica Ivana Selakov već 15 godina je u braku sa Peđom Mirkovićem, a sada je prvi put progovorila o ćerki koja, prema njenim rečima, ima poremećaj ishrane.

U nekim stvarima jesam stroga, u nekim ne. Najviše sam stroga oko hrane. Naša ćerka ima poremećaj ishrane, urođeni, o tome se jako malo zna u našoj zemlji. Više postoje članci na engleskom jeziku koje sam čitala, ona je veliki izbirač – rekla je pevačica na početku.

Foto: ATAIMAGES

Ivana Selakov

Ona ima veliki problem, tj. mi. Najviše se svađamo oko hrane. Sve ostalo pada u drugi plan, svađamo se i natežemo da išta unese u sebe. Sve ostalo je okej kod nje – kazala je Ivana Selakov u “Premijera, vikend specijalu”.

Ivana je, takođe, prokomentarisala i proces vantelesne oplodnje, kojem se svojevremeno podvrgla kako bi se ostvarila u ulozi majke.

Foto: ATAIMAGES

Ivana Selakov

Prošla sam kroz proces vantelesne oplodnje, imala sam sreću da mi uspe iz prve. Mnoge žene me kontaktiraju na društvenim mrežama za to, uputim ih gde da idu, preporučim im moju doktorku, znam koliko je sve to važno, imamo najbolje doktore na svetu – zaključila je Ivana u emisiji.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst