Zanosna voditeljka se u prazničnom intervjuu za Informer dotakla sina Vida, a otkrila je i tajnu svog izgleda.

Ćerka čuvenog fudbalera i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića, Dragana Džajić, u vaskršnjem intervjuu za Informer, govori o praznicima u njenom domu, sinu Vidu kojeg je dobila sa rođenim bratom Ane Ivanović, Milošem, ali i proširenju porodice.

Kako izgledaju vaskršnji dani u domu porodice Džajić-Ivanović?

– Vaskrs uvek provodim u krugu porodice. Često odemo do mojih roditelja na ručak. Tokom praznika iskoristimo priliku i da se nađemo sa prijateljima koje ne stižemo toliko često da vidimo. 

Foto: printscreen instagram

 

Kako pamtite Vaskrs u detinjstvu?

– Pamtim ga kao lep, veseo i šaren praznik. Uvek sam se radovala praznicima, jer se tada svi okupimo, a kuća je puna ljubavi i veselja. Sada je sve mnogo razigranije jer nas je malo više, s obzirom na to da imamo puno dečaka u familiji. 

Farbate li jaja sami ili imate pomoć? 

– Ove godine ću farbati jaja sa mojim malim pomoćnikom Vidom.

Foto: printscreen instagram

 

Retko delite fotografije sina na mrežama, na koga Vid fizički i karakterno najviše liči? 

– Izuzetno mi je važno da sačuvam privatan život od očiju javnosti. Moja porodica mi pruža mir i vreme provedeno sa detetom želim maksimalno da iskoristim, tako da se retko kada fotografišemo. Telefon mi je kod kuće uvek po strani. 

Maleni Vid može da se pohvali zavidnim sportskim genima, da li već sada pokazuje afinitete ka fudbalu, budući da mu je deda legendarni Džaja ili, pak, u tenisu, na tetku Anu?

– Vid je trenutno u fazi kada ga najviše interesuje Spajdermen (smeh). Trudim se da osluškujem njegove želje i potrebe. On voli sport, voli loptu, ali voli i superheroje. 

Foto: printscreen instagram

 

Planirate li proširenje porodice? Priželjkujete li možda devojčicu? 

– Zahvalna sam na tome što sam majka jednog predivnog dečaka. Ukoliko bi se i desilo drugo dete, bila bih neizmerno srećna, ali zaista od života ne tražim ništa više. Neka je ovo jedno pre svega srećno i zdravo. 

S obzirom na to da važite za jednu od najlepših dama sa javne scene, koja je tajna vašeg dobrog izgleda?

Foto: printscreen instagram

 

Hvala na komplimentima! Vodim računa o tome šta jedem i trudim se da redovno treniram. Jako sam posvećena poslu i prija mi ova promena. Mislim da, kada se sve skupi, meni to daje energiju i vitalnost. 

Kakvi su vam poslovni planovi u narednom periodu?

– Trudim se da svoj posao odradim maksimalno dobro, ali i svakodnevno učim. Posao voditelja nimalo nije jednostavan, treba vam fokus sve vreme. Nisu svi gosti isti, drugačije su im energije, a na meni je da svakom bude prijatno u mojoj emisiji, da se, da kažem, oseti posebnim. Najlakše je biti gost, odgovorite na pitanja i odete kući. Sada sam u poziciji da postavljam pitanja i da da održim razgovor na zavidnom nivou.

sledeća vest

Originalni tekst