Starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović obnovili su svoju vezu nakon izlaska iz rijaliti šou programa “Zadruga”, a do kraha njihove ljubavi došlo je pre nekoliko dana.

Nakon što je Maja optužila bivšeg dečka da koristi nedozvoljene supstance, Bilal se oglasio i prvi put progovorio o raskidu sa starletom.

Foto: Insajder

 

U šoku sam. Mogao sam da pretpostavim da će doći do ovako nečega, ali baš ovakve laži da će da priča nisam očekivao. Moj otac je nju vratio za Beograd nakon našeg raskida, jer sam ga ja to zamolio, a ona kaže da nije bila prihvaćena od moje porodice. Bila je u kontaktu i sa mojim roditeljima, braćom, babom… Jako je ružno ovo što govori – rekao je Brajlović za Alo na samom početku.

On se potom osvrnuo na to što je Majin otac, Radomir Taki Marinković, istakao da više nema lepo mišljenje o bivšem zetu.

Foto: E-Stock

 

Navikao sam na takve Takijeve izjave, ja njega nikada nisam ružno spomenuo, i tako će ostati. On je meni već pretio preko telefona, tako da me njegove izjave ne iznenađuju – otkrio je Bilal, koji ističe da do pomirenja sa Marinkovićevom neće doći:

Sa Majom se nakon ovoga nikada ne bih pomirio, iako sam uveren da joj neko puni glavu. Poznajem je dovoljno da znam da ovo nije njena ideja. Ne želim više da iznosim detalje. Što se tiče raskida i toga da sam u bolnici oglasiću se za nekoliko dana. Kada budem izneo sve dokaze, javnosti će biti apsolutno jasno šta se dogodilo.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Šok paparaco! Matora spopala Anitu, grize je za zadnjicu nasred ulice!

sledeća vest

Originalni tekst