O Melininom novom partneru javnost uveliko priča, a sama Melina uvek je isticala da njen muškarac mora da ima stav i bude glava kuće.

Poslednjih nedelja Haris Džinović dao je sijaset intervjua, u kojima je otvoreno govorio o braku i razvodu. Mnogi su mu zamerili iznošenje intime i „prljavog veša“ u javnost, naročito negativno komentarisanje žene sa kojom je proveo više od dve decenije.

Za to vreme Melina mudro ćuti i ne komentariše ništa po pitanju razvoda i privatnog života iako se o njenom novom partneru uveliko priča. 

Foto: ATA Images

 

O izboru partnera, modna kreatorka, je proteklih godina više puta govorila i isticala šta joj je bitno kod muškarca. Govorila je da voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita – rekla je jednom prilikom Melina.

Sveže razvedena dizajnerka navodno već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

Foto: ATAimages

 

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za „Alo“, a ovde se nije zaustavio.

Foto: ATAIMAGES

 

Prema rečima, istog izvora njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni.

– Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Ćerka Harisa Džinovića sve obelodanila: Evo šta ona i Kan rade nakon što ih je majka napustila (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst