Nada je ispričala kako je zaboravila da ugasi grejalicu u svojoj vikendici na Tari, zbog čega se zamalo cela kuća nije zapalila.

Pevačica Nada Topčagić iznenadila je sve sinoć kada se pojavila u emisiji kod Ognjena Amidžića sa neobičnom „instalacijom“ na glavi.

Za vreme emisije Nada je ispričala kako je zamalo zapalila vikendicu na Tari jer je zaboravila da ugasi grejalicu, koja je radila mesec dana bez prestanka. 

Foto: ATAimages

 

– Bila sam na Tari u oktobru. Suprug Zlatko i ja. Pravili smo rendani kupus i u glavicama. Nakon mesec dana odlazimo ponovo na Taru, ulazimo na vikendicu i kaže Zlatko: „Što je ovako toplo?“. A to se dešava sve pre četiri dana – ističe Topčagićeva.

Pevačica je otkrila da im se kuća zamalo nije zapalila jer su mesec dana ostavili grejalicu uključenu. 

Foto: ATAimages

 

– Ulazimo u kuću, a grejalica gori. Nikad nam se to nije desilo da ostavimo grejalicu. Mesec dana je tako bilo, mogla je kuća izgoreti. Međutim, silazim u podrum da vidim kupus, kad otvaram, a ono trava ovolika. Iskreno vam kažem. Imam sada rendani kupus, koji sam po propisima ostavila. Međutim, problem je što dugo nisam bila u kući, pa je zato trava izbila – poručila je Topčagićeva u emisiji „Amidži šou“.


Irina Vukotić pokazala novog dečka: Voditeljka u vezi sa poznatim doktorom, a ovim rečima mu je čestitala rođendan (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst