Kultni britanski brend Lyle & Scott postao je zvanični sponzor fudbalskog kluba OFK Beograd, s namerom da podrži tim u njegovom daljem razvoju i doprinese promociji sportskog duha, posvećenosti i fer igre.

Partnerstvo sa OFK Beogradom reflektuje dugogodišnji angažman brenda Lyle & Scott u podršci lokalnim zajednicama i promovisanju izvanrednih dostignuća u svetu sporta.

Ovom saradnjom, brend će aktivno doprineti klubu kroz različite inicijative i zajedničke programe, i pružiti snažnu podršku fudbalerima OFK Beograda koji su sezonu 2023/24 okončali kao šampioni i posle devet godina ostvarili plasman u Superligu Srbije.

Tokom svoje bogate istorije, Lyle&Scott je sarađivao sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora i neraskidivo je povezan sa tradicijom golfa – ali ono što ga čini i danas relevantnim kao u bilo kom trenutku postojanja je luksuzni pristup ležernim komadima.

U proteklim godinama, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talenata u različitim sferama poput sporta, umetnosti i tehnologije.

Post Views: 7

Originalni tekst