Supruga pevača Nikole Rokvića broji sitno do porođaja, a to je ne sprečava da bude lepša nego ikad

foto: Instagram / bojanabarovic
foto: Instagram / bojanabarovic

Manekenka Bojana Barović i njen suprug pevač Nikola Rokvić uskoro će postati roditelji po treći put.

Lepa Bojana trudnoću provodi u toplini porodičnog doma sa svojim mališanima i suprugom, a ulazak u 9. mesec trudnoće obeležila je jednom fotografijom i oduševila je sve svoje pratioce. 

Njih dvoje su se daleko od očiju javnosti venčali u manastiru Mileševa. Insistirali su na privatnosti, pa je venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića obavljeno samo u prisustvu najbližih.

Venčali su se ispod freske „Beli anđeo“, a Nikola je tada rekao da je osećaj venčanja u Mileševi jedan od najlepših koje je imao u životu.

Lepa Bojana i Nikola su roditelji dvoje dece, a sada isčekuju i rođenje trećeg deteta. Iako je ušla u deveti mesec trudnoće lepa Bojana je i dalje veoma vitalna, a fotografija kojom je obeležila ulazak u poslednji mesec trudnoće oduševila je sve.

Naime, Bojana je za ovu priliku obukla jednostavne bež helanke i duksericu sa džepovima na stomaku u istoj boji. Uz to je iskombinovala prelepe čizme do kolena na malu štiklu i malu torbu gotovo identične boje kao što su čizme.

Na njenom licu je blistao osmeh i svim svojim pratiocima je poručila:

– Ulazak u 9.mesec i osećaj olakšanja, koji samo mame znaju! Iako je od sada sve fizički teže, najlepši osećaj je kada stignemo u sigurniju zonu – glasila je poruka uz prelepu fotografiju.

Prisetimo se kako je Bojana izgledala pre treće trudnoće 

Originalni tekst