Voditelj Nemanja Velikić svakodnevno informiše javnost o najnovijim dešavanjima kako iz zemlje, tako i iz sveta. Pored prisutnosti na malim ekranima, Nemanja je aktivan i na svom Instagram profilu.

Ono što je mnogo zabrinulo jeste činjenica da se voditelj danima ne pojavljuje u emsijima, a nije aktivan ni na društvenim mrežama.

Youtube printscreen

Nemanja Velikić

Kako ne bi ostavljao prostor brojnim spekulacijama, Velikić se kratko oglasio na Instagramu, gde je svojim pratiocima priznao da je razlog zbog koga ga nema, hirurška intervencija. Još uvek nije otkrio o čemu se tačno radi, ali će, kako je najavio, sve uskoro obelodaniti i pomoći svima koji se premišljaju da li da se odluče na isti korak.

– Deset godina posle urađena je još jedna važna estetsko-hirurška intervencija zbog kojeg me nema na TV ekranima, Instagramu. Mnogo je hrabrosti trebalo. Zato sam sve snimao, montira se uveliko i detljno ćete prvi establish u Srbiji videti i čuti bez maske kroz šta se prolazi kada se odlučite za tu intervenciju – poručio je Velikić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst