Đorđe David došao je na večerašnje finale „Zvezda Granda“.

Večeras če se održati finale poznatog pevačkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem će biti proglašen pobednik 17. sezone.

Član stručnog žirija i roker Đorđe David večeras je došao da podrži svoje takmičare, iako se ne nada da će neki od njih osvojiti prvo mesto.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Ne nadam se pobedi. Imao sam pobednicu prošle godine, ali ako se ja pitam, voleo bih da mi Julija i Angelina odu što je dalje moguće, a pošto sam za Makedoniju emotivno vezan, nekako bih voleo da vidim među prva četiri Andrijanu i Mikija – rekao je Đorđe i otkrio da mu se sviđaju i kandidati koji pevaju narodnu muziku, koja njemu nije naročito bliska:

–  Narodnjaka ima dosta dobrih, ali ako pričamo o ženama meni je Šejla Zonić neprikosnovena. Nju bih voleo da vidim među prva četiri – kazao je on i dodao da su večeras moguća i iznenađenja:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Možda se dsi da pobedi neko na koga niko ne računa, jer, ovo je glasanje publike. Ali, poenta je u tome da ne možeš pred kvalitetom da zaćutiš – poručio je on.

Roker je otkrio ko je lepotica u čijem je društvu došao.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

U pitanju je Vera Mešterović, bivša mis Makedonije, žena koja je ozbiljan PR kada je Makedonija u pitanju i koja je moj menadžer za Makedoniju. Vera je neko ko mi je bio najveći „brat“ kada mi se desio onaj užas u Makedoniji. Pošto je Vera neko ko je milion puta želeo da dođe ovde i da vidi kako sve ovo izgleda, rekao sam joj: „Pakuj se, hotel te čeka, tvoje je da dođeš i da vidiš kako izgleda ono što zovemo „grand finale“ – objasnio je Đorđe, a na komentar da bi mu sigurno mnogi zavide zbog toga što je okružen lepom ženama, rekao je:

Muškarci mogu da mi zavide, ali ono što je najbitnije je da uzak mojih prijatelja uključujući Anu i uključujući Stašu dobro znaju ko je meni Vera u životu.

Ceo intervju možete pogledati ispod.

Ana Sević stigla na finale

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst