Zorica Dukić bivša rijaliti učesnica više nije deo javnog sveta.

Zorica je pobedila u prvim “Parovima” sa tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem. Godine 2015. opet je ušla u “Parove”, a bila je i u burnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao.

Iako je više ne viđamo na malim ekranima, Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje pleni lepotom i atraktivnim izgledom.

Dukićeva je imala u međuvremenu čitav niz intervencija na licu, pa je dodatno uvećale usne. Ona je odlučila i da ukloni mladež sa lica, po kojem je bila prepoznatljiva.

Podsetimo, njihova ljubavna priča je bila veoma turbulenta, od konstantnih svađa i raskida pa pomirenja, pa su na kraju rešili da stave tačku na svoj odnos i svako je krenuo svojim putem.

Da se znalo da Zorica vodi glavnu reč u toj priči, gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku i da vide dok su bili učesnici rijalitija ali ne i sve što se dešavalo tamo.

Naime, deo koji nije bio prikazan je kada Zorica sređuje nokte posle tuširanja, a Gastoz je za to vreme čačka i vuče ka sebi i ometa. Ona ga sve vreme opominje da prekine i da se ponaša pa mu u jednom momentu tako snažno udara šamarčinu da mu se glava okrenula, zbog čega se kasnije pokajala.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Dekolte eksplodirao! Razbarušena kosa, grudi kao zrele lubenice! Seksi Milena ponovo napravila lom!

sledeća vest

Originalni tekst