Aleksandra Mladenović po svemu sudeći, pomirila se s bivšim dečkom Stefanom Čečarom kojeg je prijavljivala za uznemiravanje i pretnje smrću, a sada su se ponovo posvađali. Ipak, on je odlučio da dokaže da su njih dvoje ponovo bili zajedno, te čak i putovali u Crnu Goru i Tursku, pa je objavio na desetine fotografija, snimaka i prepiski.

Među njihovim prepiskama koje je Stefan objavio je i jedna u kojoj mu Aleksandra piše koliko joj nedostaje:

Foto: Instagram prntscreen

 

– Bebo moja mala, slatka. Fališ mi mnogo – napisala je Aleksandra u porukama koje je slala Stefanu, a on je sve objavio na svom profilu na Instagramu u nameri da dokaže da nije nikakav psihopata, kako ga mnogi oslovljavaju, već zaljubljen čovek. 

Foto: Instagram prntscreen

 

On je za Informer izjavio i da su njih dvoje prevazišli sve prepreke i izgladili nesuglasice:

– Ovo je nova fotka Iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve – kazao je Čečar koji je objasnio i šta se dogodilo sa zabranom ulaska u Srbiju koju je dobio kao posledicu Aleksandrine prijave:

Foto: Instagram prntscreen

 

– Ništa, platio sam kaznu regularno, dobio sam zabranu, ali očekujem da mi umanje jer ne znam na osnovu čega bi dobio zabranu na godinu dana. Nikad nisam osuđivan, nikad nisam kažnjen, tako da mislim da bi trebalo da je sklone. 

Osim zajedničkih fotografija i prepiski, Stefan je objavio i snimke koje je napravio dok su bili zajedno, a u trenucima kada je Aleksandra spavala. 

Ona je s druge strane za Informer izjavila da ne želi da čuje za njega:

– Ma, boli me uvo za njega. Batalite me, kakav Stefan, kakvi bakrači? Čovek nije „tačan“. Bolesna sam, moram da odmaram – rekla je pevačica kratko. 


sledeća vest

Originalni tekst