Zorana Mićanović sinoć se pojavila na jubilarnom rođendanu Žike Jakšića i zablistala u elegantnoj crnoj kombinaciji, a čim su je pripadnici sedme sile pohvalili da odlično izgleda, pjevačica je otkrila šta se krije iza njene transformacije.

Na pitanje novinara da li je radila nešto od estetskih intervencija, Zorana se slatko nasmijala i otkrila o čemu se radi.

  • Nisam ništa radila na sebi. Prirodna sam totalno. Radila sam jedino trajnu šminku usana i obrva, ali to ne spada u estetske operacije. Ljudi ne vole kada je neko prirodan, odmah traže neku manu. Skinula sam i nadogradnju, ovo je moja kosa – rekla je kroz smijeh Zorana.

Zorana je nedavno za Grand otkrila da nema sreće u ljubavi i da joj je teško da nađe partnera.

  • Mislim da mi pjevačice nemamo sreće u ljubavi. Naš posao je problem i muškarci su ljubomorni, jer smo mi u centru pažnje non stop i oni se osjećaju kao kučići koji trče za nama. To je veliki problem- nosi torbu, budi tu, čekaj ovdje u 3,4 sata, pa što si toliko ostala, gdje si bila… Mislim da su jako ljubomorni, ima normalnih, naravno, ali nekih 10% i ko ubode alal mu vjera– rekla je Zorana koja smatra da su muškarci ljubomorniji nego žene.
  • Niti jedna žena nije ljubomorna kada je sigurna u sebe, a one koje nisu u većini slučajeva to je posesivnost. Ljubomora u maloj granici je okej, ali previše po mom mišljenju nije normalno-zaključila je pjevačica.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst